×
Ürünler Sepete Eklendi
Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO
Barbie

Barbienin Işıklı ve Sesli Rüya Evi GRG93

Kategoriler : Kız Çocuk Oyuncakları
Marka : Barbie
Stok Kodu : ZXXHZXRY915389
Barkod : 887961904123
Tahmini olarak 17 Eylül tarihinde kargoya verilecektir.
Stok Tükenmiş

Müşteri Destek Hattı

300 TL üzeri Ücretsiz Kargo

Güvenilir Alışveriş

Kızlar Barbie'nin Rüya Evi'ne adım attıklarında sonsuz sayıda hikaye anlatımı imkanını da keşfedecekler!

Kapıları aralayıp yaşam alanını özelleştirmeye başlayın. Evi dilediğiniz şekilde düzenledikten sonra üç şarkı, iki ses ve özelleştirilebilir ışıklar ile birbirinden farklı hikayeler yaratın! Ardından, eğlencenin dozunu artırmak için eşyaları dönüştürün.

Nasıl mı? Barbeküyü tatlı büfesine, eğlence alanını ise evcil hayvanlar için oyun alanına dönüştürebilirsiniz. Üstelik iki katlı ranzayı duvardan indirip misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz!

Mutfak, yemek odası, yatak odası, banyo, havuz, balkon ve parti odası ile kızlar bu evde hem sıradan bir gün hem de eğlenceli buluşmalar hakkında birbirinden farklı hikayeler yaratıp oyunlar canlandırabilir. Barbie ve arkadaşlarını asansöre bindirip dilediğiniz kata taşıyın.

Sıcak bir günde biraz serinlemek için havuzu suyla doldurun, balkonda ve terasta güneşlenin, hayvan dostlarınızın havuz ve kaydırakta eğlenebileceği oyun partileri düzenleyin. 75'ten fazla hikaye anlatımı aksesuarı! Gerçekçi dokular ve detaylara sahip bu evde Barbie ile tüm hikayelerinizi canlandırın.

Hareketli asansör, DJ kabinli parti odası, havuza inen ikinci kattaki kaydırak, yeri değiştirilebilir bir hamak bulunan teras ile kendi kaydıraklı havuzu olan köpek oyun alanı bu muhteşem evin özellikleri arasındadır.

Özelleştirilebilir detayları sayesinde kızlar, kendi rüya evlerini oluşturabilir. Çimlik alan ve havuz, birinci ve üçüncü katlara taşınabilir; kaydırak ise dört farklı alana yerleştirilebilir.

Gerçekçi ses efektleri, 2 farklı ses, 3 şarkı, 8 ışık rengi ve gündüz modu, gece modu, parti modu ve mod aydınlatması bulunan 4 ışık ayarı eğlenceli hikayelere ilham verir.

Üçüncü kattaki balkon ve çatıda yer alan teras, açık havada vakit geçirme eğlencesi sunar. 4 bebeği veya tekerlekli sandalyedeki Barbie'yi taşıyabilen asansörü kullanarak herkesi terasa çıkarın.

Evin her köşesinde dönüşebilen eğlenceli detaylar bulunur. Barbeküyü tatlı büfesine, eğlence alanını ise evcil hayvanlar için oyun alanına dönüştürebilirsiniz. Üstelik iki katlı ranzayı duvardan indirip misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz!

Bebekler, figürler ve araba dahil değildir. Her biri ayrı satılır.

3 x AA (LR6) pil ile çalışmaktadır.

Ürün ölçüsü: 69 x 109 x 175 cm.

Stok Kodu ZXXHZXRY915389
Barkod 887961904123
EAN 887961904123
KDV %20
Kategoriler Kız Çocuk Oyuncakları
Markalar Barbie
Etiketler
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız.
Giriş Yap

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap