×
Ürünler Sepete Eklendi
Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO Saat 16:00'a Kadar Verilen Siparişleriniz, AYNI GÜN KARGODA ! 300 TL üzeri Tüm Alışverişlerinizde ÜCRETSİZ KARGO
Faber Castell

Faber Castell Grip 2010 Versatil Kalem 0.7 mm Parlak Mavi

Faber Castell
Kategoriler : Versatil Kalem
Marka : Faber Castell
Stok Kodu : ZXXZXRY91764699
Barkod : 4005402310128
Tahmini olarak 30 Ekim tarihinde kargoya verilecektir.
Stok Tükenmiş

Müşteri Destek Hattı

300 TL üzeri Ücretsiz Kargo

Güvenilir Alışveriş

Faber-Castell Grip 2010 0.7 Uçlu Kalem Mavi

Gündelik yaşamda uçlu kalem veya basmalı kalem olarak da adlandırılan mekanik yapıya sahip olan kurşun kalemler, versatil kalem olarak isimlendirilir. Faber-Castell kalitesi ve deneyimi ile sunulan versatil kalemler, sahip oldukları kullanım kolaylığının yanı sıra yazım ve çizim gibi farklı amaçlar için kullanım olanağı da sunarlar. Karbondan üretilen uçların yerleştirilmesi ile işler hale gelen versatil kalemler, kalemtıraş ihtiyacını ortadan kaldırır. Böylelikle kurşun kaleminizi açarken ortaya çıkan atıklardan ve kalem ucunun fazla ince veya kalın kalması gibi sorunlar olmaz. Tercih ettiğiniz uç kalınlığı hiç değişmeden yazım ve çizim gerçekleştirebilirsiniz.

Faber-Castell Grip 2010: Şık ve Ergonomik Tasarım

  • Kalemin uç bölmesi, tepeden bastırılarak açılır. Kullanımınız bittiğinde aynı anda tepeden bastırırken uç bölmesini hafifçe içeri ittiğinizde, uç bölmesi ortadan kalkar. Böylelikle sivri ucun yaratabileceği tehlikeler ortadan kalkarken aynı zamanda uç bölmesinin zarar görmesi de engellenerek kalemin ömrü uzatılmış olur.
  • Yuvarlatılmış köşeli üçgen gövde yapısı ile tutuş kolaylığı sağlar. Ergonomik ve parmaklarınızın kaymasını önleyen tasarımı sayesinde elinizi yormayan yumuşak tutuş ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Kalemin tepe kapağının altında yer alan silgi sayesinde yanınızda silgi taşımanıza gerek kalmaz. Böylelikle yazı yazmak veya çizim yapmak istediğinizde tek bir kalem sizin için yeterli olabilir.
  • Kâğıt üzerinde iz bırakmayan yumuşak yazımı sayesinde pürüzsüz sayfalar elde edersiniz. Özellikle çizim yapanlar için önemli olan iz bırakmama özelliği sayesinde fazla kâğıt harcamadan keyifle çizim yapmaya yardımcı olur.
  • Çok sayıda renk seçeneği bulunur ve farklı renk seçenekleri arasından seçim yapmaya olanak tanır. En sevdiğiniz rengi seçebilir, tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Faber-Castell Hakkında

Günümüzde, dünyanın önde gelen markalarından biri olan Faber-Castell, 1761’de Almanya’nın Nürnberg kentinde doğdu. Bir anlamda kurşun kalem üretiminin merkezi olan Nürnberg’de ahşap ustası bir üretici olan Kaspar Faber tarafından kurulan Faber-Castell, halen Faber ailesi tarafından yönetiliyor. 250 yılı aşan tarihçesi ile yazım, çizim ve resim gereçleri üreten Faber-Castell markasının; kırtasiye alanında kalemden kâğıda, boyadan cetvele çok çeşitli ürün kategorileri bulunuyor.

İşlevsel Kullanımı ile Herkese Uygun

Faber-Castell Grip 2010 versatil kalem, ergonomik tasarımı ile herkesin kullanımına uygun. Versatil kalemler, kullanım kolaylıkları nedeniyle öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilirler. Faber-Castell Grip 2010’un ergonomik tasarımı sayesinde öğrenciler, uzun süreli veya hızlı yazım işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Öğrenciler için bir diğer avantaj ise kalemin uç haznesinde birden fazla uç bulundurulması ile aniden uç bitmesinin önüne geçilebilecek olması.

Versatil kalem kullanımında önce akla öğrenciler gelse de Faber-Castell Grip 2010’un sahip olduğu özellikler çalışanlar için de aynı kolaylıkları sağlar. İz bırakmayan yumuşak yazımı ile çizim yapanlar için de uygundur. Böylelikle iz kalması sorunu olmadan çiziminiz üzerinde istediğiniz değişikleri yapabilirsiniz. Üçgen yapısı ile rahat tutuş sağlayarak keyifle çizim yapmanıza yardım sağlar. Kalemtıraş kullanıldığında kalemlerin uçlarının fazla sivrildiği ya da kalın kaldığı bilinir. Faber-Castell Grip 2010 versatil kalem, tercih ettiğiniz uç kalınlığında değişim olmadan çizim yapmanıza olanak sağlar. Böylelikle çizgilerinizdeki istenmeyen değişimlerin önüne geçmiş olursunuz.

Versatil kalemler, işlevsellikleri ile farklı amaçlar doğrultusunda herkesin kullanımına uygundur. Bununla birlikte versatil kalemlerin, mekanik olarak işleyen düzeneğe sahip olmaları ve gövde parçalarının ayrılabilir olması henüz okul çağına gelmemiş küçük çocuklar ve bebekler için tehlike oluşturur. Küçük yaştaki çocukların ve bebeklerin versatil kalemleri kullanması riskli olup yalnızca ebeveyn gözetimi altında kullanılması ve çocukların, gözetimsiz olarak ulaşabilecekleri yerlerde tutulmaması önem arz eder.

  Faber Castell Versatil Grip 0.7 mm. Yumuşak yazmayı sağlayan ve minin kırılmasını önleyen yaylı uç kısım. Elin kaymasını engelleyen yumuşak tutuş. Ergonomik üçgen gövde. Metal klips.
 
Stok Kodu ZXXZXRY91764699
Barkod 4005402310128
EAN 4005402310128
KDV %20
Kategoriler Versatil Kalem
Markalar Faber Castell
Etiketler
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız.
Giriş Yap

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap